Accountability-coaching

Online of telefonische gesprekken om jóuw doelen te behalen. Sparren over hoe het gegaan is, hoe je het aan kan pakken en waar je staat. Voluit werken vol vertrouwen!


Je wil een goede collega zijn of een goede manager. De sfeer in het team is belangrijk. Je bent gemotiveerd en werkt hard. Soms een beetje te hard, ook al vind je dat het erbij hoort.


Ik geloof dat je door goed voor jezelf te zorgen een betere medewerker kan zijn, in welke rol of functie dat ook is. Jouw vitaliteit en veerkracht zijn de basis hiervoor.


Niet groots en meeslepend, maar stap voor stap met vertrouwen op weg gaan. Het vraagt van je om met vallen en opstaan te groeien. Om te reflecteren op je eigen mindset, gedachten en acties.

null

Accountability-gesprek

We starten met een kennismakingsgesprek en het verhelderen van je doelen en wensen. Waar wil je heen? Wat wil je bereiken? Wat heb jij nodig? Waar loop je tegenaan? Dat hoef je niet te weten, dat gaan we samen onderzoeken. 


We bespreken hoe je meer vorm kan geven aan:

  • bewust kiezen: het woord 'eigenlijk' verbannen uit je hoofd
  • van betekenis zijn: meer zingeving en inspiratie ervaren in je leven en het zo doorgeven aan anderen
  • groeien en ontwikkelen: ruimte en tijd voor jezelf maken en jezelf op #1 zetten


De vorm: Korte momenten wanneer jij het nodig hebt en wanneer het jou uitkomt. 

We bellen als jij 's ochtends naar je werk fietst of je lunchwandeling maakt.

We 'zoomen' aan het einde of begin van de week om te bespreken wat je gaat doen of juist hoe het ging. Of juist op woensdag als break midden in de week. 

Kortom, we maken afspraken wanneer jij er het meeste uit kan halen!Het effect :

Sparren op de momenten dat het jou uitkomt. Directe feedback en helderheid over de koers die je wil volgen.

Herkennen van patronen en valkuilen en het anders doen. 

Hoe veerkrachtiger je bent, hoe minder diep je valt en hoe sneller je weer ‘on track’ bent.

Niet doordenderen, maar stilstaan en bewust kiezen voor een andere manier. Met vertrouwen op weg gaan.

Aanbod

De strippenkaart accountability-gesprek gaat uit van een startgesprek en daarnaast 7 online gesprekken, allemaal van een half uur. Ongeveer elke 3 weken een gesprek. Binnen een periode van 6 maanden. 


Het is altijd maatwerk, afgestemd op jouw vraag. Dat betekent dat we starten met een intake om te verkennen wat je vraag is, waar je staat en wat je graag wil. Dat hoef je niet te weten, dat gaan we samen onderzoeken. 


Kosten: €397,- excl.btw


Neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.

Waar sta ik voor?

Voluit te leven vol vertrouwen staat voor mij voor het leven van je potentieel, zowel in je privé leven als professionele leven. Alles uit jezelf en uit het leven halen, doen waar je blij van wordt en wat past bij jouw kernwaarden.

Hoe meer ik vertrouw op mezelf en mijn eigen keuzes bewust maak, hoe blijer, veerkrachtiger en met meer vertrouwen ik me door het leven beweeg. Thuis en op het werk. Voluit leven vol vertrouwen is mijn levensmissie geworden.

Alles hoort er bij, zwart, wit en alle kleuren van de regenboog. Alles mag er zijn, hoe contrasterend ze soms ook zijn of voelen. Geen of-of, maar juist en-en: onafhankelijk en samen; aandacht voor mezelf en voor een ander; en het niet weten en vertragen én tegelijkertijd doorgaan.

Ik ga voor 1+1=3. En als dat via een out of the box route is, dan ga ik dat avontuur graag aan.

De Koru Stijl 

De Koru, de knop van de varenplant, weerspiegelt groei en ontwikkeling. Het is een punt van evenwicht tussen de chaos van verandering en beweging en de rust van alledag.

De kracht van een varenblad, dat zich elk jaar opnieuw ontvouwt op haar eigen tempo en haar eigen tijd, komt daarmee ook naar voren.

De varen is een van de oudste plantensoorten op aarde en heeft zich over de hele wereld verspreid. Ze zijn langlevend. Er zijn duizenden soorten en elke soort heeft zijn eigen uiterlijk en eigenschappen. Ze zuiveren de lucht en geven beschutting aan kleine dieren, die zich er graag in verstoppen.

Voor mij is de analogie met mensen dan snel gemaakt: ieder met haar eigenaardigheden en talenten. Vanuit je eigen kracht en verbonden met jezelf blijven groeien. Nieuwsgierig naar hoe het anders kan.

Op weg naar voluit leven vol vertrouwen.