Talentenscan - TMA

Iedereen heeft  talent. Je bent het meest gemotiveerd, effectief én succesvol wanneer je doet wat het dichtst bij jouw talent ligt.

De Talentenscan -Talenten Motivatie Analyse (TMA)-  is een analyse van jouw talenten en drijfveren in de vorm van een rapport na het invullen van een vragenlijst.

Wil je écht weten wat jou drijft, hoe je in elkaar zit en welke vaardigheden je kunt ontwikkelen? Dat kan met de TMA. 

Die kennis kun je inzetten voor je (toekomstige) carrière of in je (nieuwe) opleiding.

Coaching Voluit leven vol vertrouwen

Talentenscan - Talenten Motovatie Analyse (TMA)

Als je zelf weet wat je kunt en wilt, zet je stevige stappen naar jouw toekomst! Met de talentenscan ontdek je hoe je blauwdruk in elkaar zit en welke aanleg je hebt voor het ontwikkelen van je talenten en competenties. Dat geeft jou meer zelfvertrouwen. Je staat sterker in welk gesprek dan ook.

Met de talentenscan krijg je een objectieve en diepgaande analyse van drijfveren, competenties, talenten en ontwikkelingsmogelijkheden. Op basis van positieve psychologie wordt inzichtelijk waar jouw talent zit, waar jij echt hoger scoort dan het gemiddelde.

Ontdek waar je natuurlijk talent zit en hoe je jezelf kan ontwikkelen om je motivatie te vergroten.  

De vragenlijst is geen goed of fout, maar een weergave van hoe jij in elkaar zit. 

Het effect :

Je weet welke drijfveren en talenten je hebt. Dus je kent je kwaliteiten en valkuilen.

Je hebt meer zelfvertrouwen.

Je weet welke vaardigheden je verder kunt ontwikkelen.

Je weet in wat voor werkomgeving jij je thuis voelt en je staat sterker in een sollicitatiegesprek. 

Aanbod

De online TMA scan,  een online 1-op-1 sessie van 1,5 uur om de resultaten te bespreken en de rapportage. Inzicht in talenten en drijfveren.
Kleine investering, helder resultaat. Kosten: € 327,-  excl. btw


De online TMA scan,  drie  online 1-op-1 sessies van 1,5 uur om de resultaten te bespreken en de rapportage. Inzicht in talenten en drijfveren en bijvoorbeeld voorbereiding op sollicitatiegesprek. Meer aandacht, meer verdieping. Kosten: € 547,- excl. btw

Maatwerk, specifieke vragen en wensen of meer informatie? Neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.

Testimonials

"Je weet dingen echt goed te verwoorden. Je bent niet te beroerd of hebt geen schroom om je ongelijk of kwetsbaarheden toe te geven."

"Je bent creatief in je denkwijze en je zoekt altijd leuke manieren om dingen aan te pakken."

“Je laat een ander (mij dus) in absolute waarde. ‘Wat er ook gebeurt, alles is goed, jij mag kiezen’, dat gevoel geef je mij. Je maakt het lichter voor mij.”

Gecertificeerd door TMA Nederland

Welke eerste stap kun je nu zetten?

Wil je overleggen of ik je kan helpen te gaan voor voluit leven vol vertrouwen? Voor het inzetten van je volledige potentieel in je persoonlijke en professionele leven?


Je bent welkom voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek. Ik denk graag met je mee. Bel of app me op 06-143 589 42, stuur een mail naar marije@dekorustijl.nl of klik op de button hieronder.


In het gesprek leren we elkaar beter kennen, verhelderen we je vraag en als ik denk dat ik je kan helpen zal ik je ook vertellen hoe. 


Of download het ebook over Talent of Voluit leven vol vertrouwen om tips te krijgen en mij ook beter te leren kennen.

vragen? neem contact op