Workshop 

'ontdek je talent, word wie je bent' 

Je vraag is helder of hebben we in een adviesgesprek helder gemaakt. Je wil inzicht, je wil er zelf verder mee of je wil nader kennismaken met mij, dat kan allemaal. "Workshoppen" en aan de slag.


Je ontdekt in de workshop:

  • Wat jouw unieke talent is.
  • Waarom het belangrijk is om je talent te ontdekken en in te zetten (op je werk).
  • Welke omgeving het best past bij jouw talent om volledig tot bloei te komen.
  • Welke eerste stap gezet moet worden om het talent verder te ontwikkelen en te benutten.

Coaching Voluit leven vol vertrouwen

Workshop 

'ontdek je talent, word wie je bent' 

In een kleine groep (5-8 deelnemers) ga je aan de slag met verschillende vragen. Deze vragen helpen je inzicht te krijgen in je talenten. 

Ook al ken je de andere deelnemers niet, het is verbazingwekkend welke inzichten jullie elkaar kunnen geven! 

Voor deze workshop is geen uitgebreide kennis, analyse of voorbereiding nodig.


De workshop is ook voor een eigen groep beschikbaar, neem contact met op voor informatie hierover. Dat kan een team op je werk zijn, maar ook een bestuur van een sportvereniging of een groep vrijwilligers die zich meer willen inzetten op ieders talenten.


Er zijn open inschrijvingen voor verschillende data voor workshops in Nijkerk, als je contact met me opneemt vertel ik je meer over. 

Het resultaat:

Je krijgt inzicht in je belangrijkste talent.

Het wordt je helder waar jouw talent 't beste tot bloei komt.

Je ziet direct de link tussen je talent en de strategie, organisatiedoelstellingen of jouw bijdrage aan/in het werk.

Je committeert je aan een eerstvolgende stap.

Je neemt deel aan een unieke interactieve ervaring.

Aanbod

De workshop kost €117,- ex. btw per persoon. 

Na deze workshop kun je een individueel online trainingsprogramma volgen om je talent verder te ontwikkelen en in te zetten. 

Neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.

Waar sta ik voor?

Voluit te leven vol vertrouwen staat voor mij voor het leven van je potentieel, zowel in je privé leven als professionele leven. Alles uit jezelf en uit het leven halen, doen waar je blij van wordt en wat past bij jouw kernwaarden.

Hoe meer ik vertrouw op mezelf en mijn eigen keuzes bewust maak, hoe blijer, veerkrachtiger en met meer vertrouwen ik me door het leven beweeg. Thuis en op het werk. Voluit leven vol vertrouwen is mijn levensmissie geworden.

Alles hoort er bij, zwart, wit en alle kleuren van de regenboog. Alles mag er zijn, hoe contrasterend ze soms ook zijn of voelen. Geen of-of, maar juist en-en: onafhankelijk en samen; aandacht voor mezelf en voor een ander; en het niet weten en vertragen én tegelijkertijd doorgaan.

Ik ga voor 1+1=3. En als dat via een out of the box route is, dan ga ik dat avontuur graag aan.

De Koru Stijl 

De Koru, de knop van de varenplant, weerspiegelt groei en ontwikkeling. Het is een punt van evenwicht tussen de chaos van verandering en beweging en de rust van alledag.

De kracht van een varenblad, dat zich elk jaar opnieuw ontvouwt op haar eigen tempo en haar eigen tijd, komt daarmee ook naar voren.

De varen is een van de oudste plantensoorten op aarde en heeft zich over de hele wereld verspreid. Ze zijn langlevend. Er zijn duizenden soorten en elke soort heeft zijn eigen uiterlijk en eigenschappen. Ze zuiveren de lucht en geven beschutting aan kleine dieren, die zich er graag in verstoppen.

Voor mij is de analogie met mensen dan snel gemaakt: ieder met haar eigenaardigheden en talenten. Vanuit je eigen kracht en verbonden met jezelf blijven groeien. Nieuwsgierig naar hoe het anders kan.

Op weg naar voluit leven vol vertrouwen.

vragen? neem contact op