De Koru Stijl

voluit leven vol vertrouwen

bewust kiezen

het woord 'eigenlijk' verbannen uit je hoofd

van betekenis zijn

meer zingeving en inspiratie ervaren in je leven

groeien en ontwikkelen

ruimte en tijd voor jezelf maken en jezelf op #1 zetten

Benut je volledige potentieel in je privé en professionele leven!

10 jaar 

ervaring als trainer

15 jaar 

ervaring als coach

47 jaar

ervaring als mens

> 99 keer

gevallen en weer opgestaan

Welke eerste stap kun je nu zetten?

Wil je overleggen of ik je kan helpen je veerkracht te vergroten? 

Je bent welkom voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek. Ik denk graag met je mee. 

Bel of app me op  06-143 589 42 (makkelijk via QR-code onderaan),  stuur een mail naar marije@dekorustijl.nl of klik op de button hieronder. 


In het gesprek leren we elkaar beter kennen, verhelderen we je vraag en als ik denk dat ik je kan helpen zal ik je ook vertellen hoe. 


Of download het ebook over Talent of Voluit leven vol vertrouwen om tips te krijgen en mij ook beter te leren kennen.

 Dit wil je graag!   

Je leeft vanuit je hart, je ontdekt nieuwe dingen, je bent geïnspireerd.

Je leeft in een flow. Je maakt de juiste keuzes, je voelt je energiek en je bent bezig met wat je het liefste doet.

Je weet wat je eerste stap is. Je hoeft niet ‘te kiezen of te delen’. 

Je voelt je zelfverzekerd. Je staat sterker.

Je voelt je gesteund. Je hoeft het niet alleen te doen.

Je leeft volgens je eigen kernwaarden en haalt alles uit jezelf en je leven, zowel privé als professioneel.

ok

Ja graag!

  • Je wil leven in plaats van geleefd worden.
  • Je wil gehoor geven aan het stemmetje dat zegt “eigenlijk wil ik … “.
  • Je wil de tijd hebben voor andere dingen, ruimte ervaren, in flow zijn. 
  • Je wil van betekenis zijn, voelen dat je toegevoegde waarde hebt.
  • Je wil een quick fix, terwijl je weet dat het niet zo werkt.


Toch heb je soms behoefte aan wat orde in de chaos. Even stilstaan en ervaren wat er gelukt is en wat je nog wil doen in plaats van ‘moet’ doen. Tijd nemen om te voelen wat je wil en wat goed voor je is.


Je leuke leven wil je voortzetten. Dat wat goed gaat wil je niet verliezen. Tijd om te ontspannen, om te lezen en om te niksen, dat zou heel fijn zijn. Je weet wat je wil en dat wil je meer prioriteit geven.


Je wil op je eigen tempo en op je eigen manier uit de schaduw stappen en laten zien wat je nog meer in huis hebt. Niet alleen maar doordenderen, maar gewoon zijn.

Contact en dan?

Heb je een vraag of wil je iets overleggen? Neem dan gewoon contact met me op: bel of app me op 06-143 589 42  (makkelijk via QR-code onderaan) of stuur een mail: marije@dekorustijl.nl Ik neem snel contact met je op om met je mee te denken. 


Je bent ook welkom voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek, live of online. In dat gesprek leren we elkaar beter kennen, verhelderen we je vraag en als ik denk dat ik je kan helpen zal ik je ook vertellen hoe. 


Of vraag mijn gratis ebook Voluit leven vol vertrouwen aan (in 5 stappen meer veerkracht, zodat het je in de hectiek van het leven stapje voor stapje wél lukt) of het ebook Talent (Ontdek jouw talent in een paar vragen). 

Waar sta en ga ik voor?

Ik geloof echt dat er meer uit het leven te halen is, het leuker te maken is. Passender te maken. We laten ons tegenhouden door wat anderen denken, door de waan van de dag. Het even is bedoeld om te leven en te genieten, groeien, beleven.

Hoe meer ik vertrouw op mezelf en mijn eigen keuzes bewust maak, hoe blijer, veerkrachtiger en met meer vertrouwen ik me door het leven beweeg. Thuis en op het werk. Ik ga voor 1+1=3. En als dat via een out of the box route is, dan ga ik dat avontuur graag aan. Voluit leven vol vertrouwen is mijn levensmissie geworden.

Het inzetten van je volledige potentieel in je persoonlijke en professionele leven lukt beter als alles er mag zijn. Alles hoort er bij, zwart, wit en alle kleuren van de regenboog. Alles mag er zijn, hoe contrasterend dat soms ook is of voelt. Geen of-of, maar juist en-en: onafhankelijk en samen; aandacht voor mezelf en voor een ander; en het niet weten en vertragen én tegelijkertijd doorgaan.

Inzicht in je dilemma of vraagstuk geeft je een handvat voor de toekomst. Dit bewustzijn leidt tot keuzemogelijkheden. En dat geeft jou je onafhankelijkheid. Jij maakt jouw keuzes. Jij bepaalt welke weg je loopt.

Door te onderzoeken welke elementen een rol spelen in jouw vraagstuk krijg je helderheid, waardoor de weg naar jouw oplossing zichtbaar wordt. Dan kan je een keuze maken. Dat noem ik vormgeven aan persoonlijke kracht.

Je bent het meest gemotiveerd, effectief én succesvol wanneer je doet wat het dichtst bij jouw ware aard, bij jouw natuurlijke vermogen ligt. Vanuit jouw talent benader je belemmeringen op een manier dat ze verdwijnen. Ik geloof in je eigen oplossende vermogen. Jij weet het beste wat goed voor je is.

Ik help je orde te scheppen in de chaos van je gedachtes. Ik laat je mogelijkheden zien, ook al weet je zelf nog niet eens goed wat je exacte vraag is. Ik loop een stukje met je mee en laat je zien dat voluit leven vol vertrouwen ook voor jou mogelijk is.

De Koru Stijl 

De Koru, de knop van de varenplant, weerspiegelt groei en ontwikkeling. Het symboliseert de manier waarop het leven zowel verandert als hetzelfde blijft. Het is een punt van evenwicht tussen de chaos van verandering en beweging en de rust van alledag.

De kracht van een varenblad, dat zich elk jaar opnieuw ontwikkelt op haar eigen tempo en haar eigen tijd, komt daarmee ook naar voren.

De varen is een van de oudste plantensoorten op aarde en heeft zich over de hele wereld verspreid. Ze zijn langlevend. Er zijn duizenden soorten en elke soort heeft zijn eigen uiterlijk en eigenschappen. Ze zuiveren de lucht en geven beschutting aan kleine dieren, die zich er graag in verstoppen.

Voor mij is de analogie met mensen dan snel gemaakt: ieder met haar eigenaardigheden en talenten. Vanuit je eigen kracht en verbonden met jezelf blijven groeien. Nieuwsgierig naar hoe het anders kan.

Op weg naar voluit leven vol vertrouwen.

contact opnemen voor vrijblijvend persoonlijk gesprek