Video Aspect Ratio: 4:1

Frisse Start 2023

2023: het jaar van benutten van je volledige potentieel

in 3 krachtige en korte coachsessies maak je een geweldige start

Frisse Start 2023

geen voorbereiding nodig

zet jezelf op #1

ontdek concrete  stappen

meer vertrouwen

laat ideeën vormkrijgen 

doorbreek patronen 

herken je valkuilen

“Marije breekt grote vraagstukken heel makkelijk in kleine stukjes, zodat ik er verder mee kan. Ze maakt lastige materie begrijpelijk.”

“Je laat een ander (mij dus) in absolute waarde. ‘Wat er ook gebeurt, alles is goed, jij mag kiezen’, dat gevoel geef je mij. Je maakt het lichter voor mij”

“Je bent initiatiefrijk en deelt kennis, inzichten en informatie waarmee je mij vaak op weg helpt en geïnspireerd maakt.”

Waar sta en ga ik voor?

Ik geloof echt dat er meer uit het leven te halen is, het leuker te maken is. Passender te maken. We laten ons tegenhouden door wat anderen denken, door de waan van de dag. Het leven is bedoeld om te leven en te genieten, groeien, beleven.

Hoe meer ik vertrouw op mezelf en mijn eigen keuzes bewust maak, hoe blijer, veerkrachtiger en met meer vertrouwen ik me door het leven beweeg. Thuis en op het werk. Voluit leven vol vertrouwen is mijn levensmissie geworden.

Ik help je orde te scheppen in de chaos van je gedachtes. Ik laat je mogelijkheden zien. Ik loop een stukje met je mee en laat je zien dat voluit leven vol vertrouwen ook voor jou mogelijk is.


Frisse Start 2023

 1. Lijstje met goede voornemens
 2. Dat wat goed gaat loslaten
 3. Doen wat je moet doen
 4. Lang traject 


 • Je weet wat je wil en dat ga je meer prioriteit geven.
 • Je weet wat je eerste stap is. Je hoeft niet ‘te kiezen of te delen, het is en-en.
 • Je ontwikkelt meer bewustzijn op je valkuilen om ze daarmee eerder te omzeilen.
 • Vanuit je eigen kracht en verbonden met jezelf blijven groeien. Nieuwsgierig naar hoe het anders kan.
 • Gehoor geven aan het stemmetje dat zegt “eigenlijk wil ik … “.
 • Je wil op je eigen tempo en op je eigen manier uit de schaduw stappen en laten zien wat je nog meer in huis hebt.
 • Kleine tijdsinvestering, groot resultaat.


3 krachtige, korte online coachsessies van 30 minuten per stuk, zodat voluit leven vol vertrouwen ook voor jou meer werkelijkheid wordt. 

Ik geloof echt dat er meer uit het leven te halen is, het leuker te maken is. We laten ons tegenhouden door wat anderen denken, door de waan van de dag. Hoe meer ik vertrouw op mezelf en mijn eigen keuzes bewust maak, hoe blijer, veerkrachtiger en met meer vertrouwen ik me door het leven beweeg. Thuis en op het werk.

Inzichten geven je een handvat voor de toekomst. Dit bewustzijn leidt tot keuzemogelijkheden. En dat geeft jou je onafhankelijkheid. Jij maakt jouw keuzes. Jij bepaalt welke weg je loopt.

Je bent het meest gemotiveerd, effectief én succesvol wanneer je doet wat het dichtst bij jouw ware aard, bij jouw natuurlijke vermogen ligt. Vanuit jouw talent benader je belemmeringen op een manier dat ze verdwijnen. Ik geloof in je eigen oplossende vermogen. Jij weet het beste wat goed voor je is.

Op naar voluit leven vol vertrouwen!

Neem vrijblijvend contact met me op om kort je vraag of dilemma te bespreken. En als samen verder willen, plannen we gelijk 3 afspraken in voor online gesprekken. Ik verstuur de factuur, jij betaalt en let’s go!

En bij opleidingsbudget via je werkgever: na ons eerste gesprek, maak ik een offerte voor je werkgever met werkwijze, tijdsinvestering en kosten. Zodra de offerte getekend is, plannen we de 3 afspraken in en let’s go!  


Met een frisse start je volledige potentieel benutten. Voel je krachtig en resultaatgericht!

“Je weet hoe je vragen moet stellen om bij de juiste antwoorden uit te komen. Je kijkt verder, ook naar wat er ‘onder het oppervlakte’ speelt.”

“Marije kan aan de teugels trekken door kritisch relevante vragen te stellen. Daardoor ontstaat de benodigde vertraging en reflectie.”

“Marije durft vanuit intuïtie zaken te benoemen”

Benut je volledige potentieel in je privé en professionele leven!

15 jaar 
ervaring als coach
47 jaar
ervaring als mens
> 99 keer
gevallen en weer opgestaan

Voluit leven vol vertrouwen

Voluit te leven vol vertrouwen staat voor mij voor het leven van je potentieel, zowel in je privé leven als professionele leven. Alles uit jezelf en uit het leven halen, doen waar je blij van wordt en wat past bij jouw kernwaarden.

Alles hoort er bij, zwart, wit en alle kleuren van de regenboog. Alles mag er zijn, hoe contrasterend ze soms ook zijn of voelen. Geen of-of, maar juist en-en: onafhankelijk en samen; aandacht voor mezelf en voor een ander; en het niet weten en vertragen én tegelijkertijd doorgaan.

Ik ga voor 1+1=3. En als dat via een out of the box route is, dan ga ik dat avontuur graag aan.

€ 175,-
123,- 
3 krachtige, korte online coachsessies waarin we met verschillende methodes en werkvormen jouw Frisse Start 2023 vormgeven.


Zo kan jij in het nieuwe jaar je volledige potentieel benutten! 


Prijs van € 123,- ex. btw is geldig tot en met 31 december 2022. 

Betaald voor 31 december 2022, inzetten tot en met 31 maart 2023.