Video Aspect Ratio: 4:1

Maak een Frisse Start en ...
go for it!

Een compacte reset waarin je meer mogelijkheden ontdekt om een eerste stap te zetten, valkuil te vermijden en patroon te doorbreken.

"ik wil het anders doen,

maar het lukt niet zo goed"

Eigenlijk wilde je het dit jaar anders doen. Geen grote stappen, maar gewoon meer tijd voor jezelf, je niet laten leiden door de waan van de dag en je levend voelen.

Je zoekt je sparkle. Je wil meer voldoening ervaren en meer van toegevoegde waarde zijn. Je wil je volledige potentieel benutten en laten zien wat er nog meer in je zit. Niet per se een promotie, maar met meer zingeving en voldoening. 

Ook energie en tijd over hebben voor de leuke dingen in het leven. Ook al vind je werk ook leuk en stort je jezelf er in met hart en ziel. Maar herinneringen maken met je gezin, je vrienden, dat heb je je al maanden voorgenomen. Ja, in de vakantie ging je kijken of je doet het morgenavond wel.

Heel zachtjes klinkt er, echt nog ver weg hoor, een stemmetje dat zegt "Is dit het? Is dit alles?". Je wil je weer en meer levend voelen en niet geleefd worden.

Geen vraagstukken voor een therapeut, zelfs niet voor een coach, want dat kost nog méér tijd. Maar tijdens de koffie met je beste vriendin lijkt het gesprek er ook niet van te komen en voelt het meer als klagen. En als je ergens een hekel aan hebt, dan zijn het wel mensen die blijven klagen en niets doen. 


eigenlijk dit dus...

Ik hou alle ballen in de lucht maar het worden er steeds meer. Mijn agenda stroomt vol en ik ben erg moe.
Ik heb wel pauzes en voorbereidingstijd gepland in mijn agenda. Maar de waan van de dag neemt het toch steeds meer over en dat voelt als falen. Ik wil geen faalgevoel, geen negatieve spiraal.
In de vakantie ging ik mezelf verliezen in de stapel tijdschriften. Samen spelletjes doen was toen veel leuker. Nu voelt het als gemiste kans en baal ik ook.
”Ja graag”, zeg ik, als ik gevraagd word. Mijn onderbuik zegt zachtjes nee. Wat een dilemma, daar zat ik helemaal niet op te wachten.
Mijn glas is half vol, ik ben tevreden,  maar toch knaagt er iets. Ik  mis diepgang, prikkeling, enthousiasme.

Frisse Start

Benut je volledige potentieel, persoonlijk en professioneel!

 • In korte tijd en groot resultaat
 • Geen voorbereiding nodig
 • Ontdek concrete stappen
 • Doorbreek patronen
 • Herken je valkuilen
 • Laat ideeën vorm krijgen
 • Krijg meer vertrouwen
 • Zet jezelf op #1
Coaching Voluit leven vol vertrouwen

Aanbod

Drie krachtige online coachgesprekken afgestemd op jouw vraag om te komen tot een Frisse Start. Een compacte reset als het ware, waarin je meer mogelijkheden ontdekt om een eerste stap te zetten, om je valkuil te vermijden of je patroon te doorbreken.

In de online coachsessies van 45 minuten werken we met verschillende methodes en werkvormen om jouw Frisse Start vorm te geven. 

Afstand hoeft geen belemmering te zijn om je professioneel te laten coachen, (tafel-)opstellingen kunnen succesvol online plaatsvinden.

Prijs  € 175,- ex. btw 

Resultaat Frisse Start

Na drie krachtige coachsessies is voluit leven vol vertrouwen voor jou meer werkelijkheid geworden:


 • Je weet wat je wil en dat ga je meer prioriteit geven.
 • Je weet wat je eerste stap is. Je hoeft niet ‘te kiezen of te delen, het is en-en.
 • Je ontwikkelt meer bewustzijn op je valkuilen om ze daarmee eerder te omzeilen.
 • Vanuit je eigen kracht en verbonden met jezelf blijven groeien. Nieuwsgierig naar hoe het anders kan.
 • Gehoor geven aan het stemmetje dat zegt “eigenlijk wil ik … “.
 • Je wil op je eigen tempo en op je eigen manier uit de schaduw stappen en laten zien wat je nog meer in huis hebt.

Wat gaan we doen?

In drie krachtige coachsessies gaan we op drie verschillende manieren kijken naar je vraag of thema. 

Op deze manier kan je meer mogelijkheden ontdekken om aan de eerste stap te zetten, om je valkuil te vermijden of je patroon te doorbreken. 

Je hoeft je niet voor te bereiden. Wat belangrijk is, is dat je er met je volle aandacht bent. Daarom plannen we samen de afspraken in, zodat het past in jouw agenda en ritme.

De mens als basis, jij als basis!

De Koru Stijl kijkt naar de mens als geheel. Je neemt jezelf mee, in alle aspecten van jouw leven. Sommige vraagstukken gaan over jou als mens, sommige over een specifieke rol die je vervult (partner, ouder, manager, medewerker, zzp-er).


Ik coach vrouwen die voelen dat er meer te halen is uit hun leven: voluit leven vol vertrouwen. Vrouwen die hun volledige potentieel als mens willen benutten, persoonlijk en professioneel. 


Ik help je ontrafelen en ontwarren, dat brengt je helderheid en geeft je overzicht. Jij bepaalt je eigen weg, ik ben een wegwijzer die jou mogelijkheden laat zien voor meer leven vanuit je eigen kracht en verbonden met jezelf blijven groeien.


"Het suffe van ‘ik moet goede voornemens hebben’ is volledig omgedraaid naar dat waar ik zin heb om mee te starten: doelen, resultaten, waarden en woorden. 


Marije kan als geen ander aanvoelen wat iemand nodig heeft. Positief en met een voorwaartse beweging. Net als ik het jaartal ’23 vind, dat sluit mooi aan :-) .


Ik heb er zin in, het borrelt. In een gesprek even terugblikken en stilstaan, maar vooral doorbouwen in wat er ligt geeft een heel bevredigend gevoel. Ik heb zin in het jaar. 


Ik ben blij en tevreden dat ik tijd voor mezelf heb genomen om dit (Frisse Start) te doen, het is het meer dan waard!"

Frisse Start- maatwerk (live gesprek)

"Ik krijg er energie van! Fijn om, zeker aan het begin van het jaar, soort van te overdenken wat je gaat meenemen. Een startpunt ontdekken. Het voelt als in de kracht komen, mijn kracht. Zo na kerst en oud & nieuw, toch donkere periode voor veel mensen, dit is een prettig moment.


Als er iets gebeurt, iets negatiefs, dan kan ik even terug naar het gevoel van dit moment. Als ik me rot voel, kan ik teruggrijpen. Ik heb iets afgesloten, dit is een nieuwe start.


Marije voelt voor mij als een energieke bewuste coach, ze geeft tijd en ruimte, wat heel prettig is… alles mag gezegd worden.


De vragen zetten me aan het nadenken. Ik ervaar het als een bewustwordingsreis voor de toekomst. Ik vind het heel prettig en ik heb gelijk energie."


Frisse Start deelnemer

Waar sta en ga ik voor?

Ik geloof echt dat er meer uit het leven te halen is, het leuker te maken is. Passender te maken. We laten ons tegenhouden door wat anderen denken, door de waan van de dag. Het even is bedoeld om te leven en te genieten, groeien, beleven.

Hoe meer ik vertrouw op mezelf en mijn eigen keuzes bewust maak, hoe blijer, veerkrachtiger en met meer vertrouwen ik me door het leven beweeg. Thuis en op het werk. Ik ga voor 1+1=3. En als dat via een out of the box route is, dan ga ik dat avontuur graag aan. Voluit leven vol vertrouwen is mijn levensmissie geworden.

In mijn werkende leven heb ik verschillende functies gehad en veel cursussen en opleidingen gedaan (LinkedIn), dat vind ik leuk en inspirerend. Het coachen, adviseren en begeleiden van mensen, managers en medewerkers loopt als een rode draad door mijn ervaring heen. 

Ik houd van afwisseling. Mijn rugzak zit vol met mooie theorieën, handige tips en suggesties uit verschillende hoeken. En ik houd er van om dat te delen met anderen. Er is genoeg voor iedereen.


Aanbod

Drie krachtige online coachgesprekken afgestemd op jouw vraag om te komen tot een Frisse Start. Een compacte reset als het ware, waarin je meer mogelijkheden ontdekt om een eerste stap te zetten, om je valkuil te vermijden of je patroon te doorbreken.

In de online coachsessies van 45 minuten werken we met verschillende methodes en werkvormen om jouw Frisse Start vorm te geven. 

Afstand hoeft geen belemmering te zijn om je professioneel te laten coachen, (tafel-)opstellingen kunnen succesvol online plaatsvinden.

Prijs  € 175,- ex. btw 

Mijn Frisse Start momenten

In mijn leven heb ik verschillende Frisse Start momenten gehad, gecreëerd en beleefd. Soms bewust gekozen, soms voor een voldongen feit gezet en soms pas achteraf te zien. Soms een life-changing event, soms een kleine nieuwe stap.

Wat elke Frisse Start mij gegeven heeft is een inzicht, een mogelijkheid het anders te doen of een ervaring. Het werd me duidelijk wat wel of juist niet werkte, welke beslissing goed voor mij was of juist voor een ander en welk handvat me verder ging helpen.

In de basis bracht het me dichter bij mezelf en gaf het me vertrouwen om mijn pad te vervolgen. Een zetje ‘de goede’ kant op, zonder dat ik altijd wist wat de goede kant was. Verbonden met mijn eigen potentieel en ook beseffen dat het soms minder gaat of minder snel en dat accepteren. Van daaruit ook positief blijven en verder kijken.

Het helpt me mezelf ontrafelen en ontwarren. Dat brengt helderheid en geeft overzicht.

Frisse Start

Coaching Voluit leven vol vertrouwen

Voor wie?

Wat mijn klanten gemeen hebben, is dat ze tijd te kort komen. Het vliegt door hun handen. Naast het gezin, de warme kring van familie en vrienden, hun werk en sportclubs blijft er weinig tijd over. Op alle aspecten van het leven willen ze het anders of meer.

De vrouwen met wie ik werk geven het leven minimaal een 7.5. Over het algemeen zijn ze best positief en tevreden met het leven. Ze weten uit eigen ervaring dat het niet altijd over rozen kan gaan en dat er gebeurtenissen zijn die hun ervaringen meer negatief kleuren. Geen reden voor ‘zware therapie’. Zo gaan ze door. Ze herkennen dat het leven  al vaker op z’n kop is gezet of veranderd en denken het ook deze keer weer gewoon voor elkaar te krijgen.

Jezelf geen prioriteit geven, meer willen doen, lezen en ontspannen, dat zijn ook kenmerken van mijn klanten. Ze weten wat ze willen, maar geven dat geen prioriteit.  Een burnout, dat is voor anderen, zij zijn gewoon druk. ‘Ze zijn lekker bezig’.

Ze willen leuk leven, houden van gezelligheid en besteden hun tijd niet alleen aan socials en series.

Hoe werkt het?

Neem vrijblijvend contact met me op om kort je vraag of dilemma te bespreken. En als samen verder willen, plannen we gelijk 3 afspraken in voor online gesprekken. Ik verstuur de factuur, jij betaalt en let’s go!

En bij opleidingsbudget via je werkgever: na ons eerste gesprek, maak ik een offerte voor je werkgever met werkwijze, tijdsinvestering en kosten. Zodra de offerte getekend is, plannen we de 3 afspraken in en let’s go!  


Met een frisse start je volledige potentieel benutten. Voel je krachtig en resultaatgericht!

Waarom zou je tijd investeren?

Ik geloof echt dat er meer uit het leven te halen is, het leuker te maken is. We laten ons tegenhouden door wat anderen denken, door de waan van de dag. Hoe meer ik vertrouw op mezelf en mijn eigen keuzes bewust maak, hoe blijer, veerkrachtiger en met meer vertrouwen ik me door het leven beweeg. Thuis en op het werk.

Inzichten geven je een handvat voor de toekomst. Dit bewustzijn leidt tot keuzemogelijkheden. En dat geeft jou je onafhankelijkheid. Jij maakt jouw keuzes. Jij bepaalt welke weg je loopt.

Je bent het meest gemotiveerd, effectief én succesvol wanneer je doet wat het dichtst bij jouw ware aard, bij jouw natuurlijke vermogen ligt. Vanuit jouw talent benader je belemmeringen op een manier dat ze verdwijnen. Ik geloof in je eigen oplossende vermogen. Jij weet het beste wat goed voor je is.

Op naar voluit leven vol vertrouwen!

Coaching Voluit leven vol vertrouwen

Wat is het NIET:

 1. Lijstje met goede voornemens
 2. Dat wat goed gaat loslaten
 3. Doen wat je moet doen
 4. Lang traject 
Coaching Voluit leven vol vertrouwen

Wat is het WEL:

 • Je weet wat je wil en dat ga je meer prioriteit geven.
 • Je weet wat je eerste stap is. Je hoeft niet ‘te kiezen of te delen, het is en-en.
 • Je ontwikkelt meer bewustzijn op je valkuilen om ze daarmee eerder te omzeilen.
 • Vanuit je eigen kracht en verbonden met jezelf blijven groeien. Nieuwsgierig naar hoe het anders kan.
 • Gehoor geven aan het stemmetje dat zegt “eigenlijk wil ik … “.
 • Je wil op je eigen tempo en op je eigen manier uit de schaduw stappen en laten zien wat je nog meer in huis hebt.
 • Kleine tijdsinvestering, groot resultaat.


3 krachtige online coachsessies van 30 minuten per stuk, zodat voluit leven vol vertrouwen ook voor jou meer werkelijkheid wordt. 

Aanbod

Drie krachtige online coachgesprekken afgestemd op jouw vraag om te komen tot een Frisse Start. Een compacte reset als het ware, waarin je meer mogelijkheden ontdekt om een eerste stap te zetten, om je valkuil te vermijden of je patroon te doorbreken.

In de online coachsessies van 45 minuten werken we met verschillende methodes en werkvormen om jouw Frisse Start vorm te geven. 

Afstand hoeft geen belemmering te zijn om je professioneel te laten coachen, (tafel-)opstellingen kunnen succesvol online plaatsvinden.

Prijs  € 175,- ex. btw 

“... dat je goed kan luisteren, snel de kern te pakken hebt en op professionele wijze begeleiding biedt."

“Je oprechte aandachtige luisteren en de juiste vragen stellen. Dat vond ik erg waardevol."

“Ik vond het heel prettig dat je mij volgde in de gesprekken. Je luisterde en gaf helder terug wat je hoorde. Dat was heel helpend. Daarnaast had je verschillende methoden tot je beschikking die vaak verhelderend werkten."

Overtuigd? Maak vandaag nog een afspraak!

Vragen? Neem contact op!