Coaching Voluit leven vol vertrouwen

Afgestemd op jouw natuur!

Voluit leven vol vertrouwen

De grote en kleine dingen in het leven aankunnen, je talenten moeiteloos gebruiken en in overeenstemming met je eigen waarden leven en werken.

De Koru Stijl Coaching

Afgestemd op jouw natuur!

Voluit leven vol vertrouwen

De grote en kleine dingen in het leven aankunnen, je talenten moeiteloos gebruiken en in overeenstemming met je eigen waarden leven en werken.

>15 jaar

ervaring als coach

>48 jaar

ervaring als mens

>99 keer

gevallen en weer opgestaan

Coachingsopties

Duurzame verandering - coachtraject

Herontdek je innerlijke kompas

Heb jij ook het gevoel dat de tijd door je handen glipt? Je bent toe aan een adempauze.

Je past je aan en je zorgt voor anderen. Je leeft met de handrem er op.

Wat gaat er nou eigenlijk helemaal mis? Een burnout? Nee, dat is voor anderen. Jij bent gewoon druk, 'lekker bezig'. 

Een nieuwe jij had het allemaal anders bedacht en toch voelt het alsof er niets van terecht is gekomen. 

Je zoekt een klankbord, je wil soms gewoon even horen 'dat je niet gek bent' en je weet dat je meer kan.

Maar hoe dan?

Burnout & stress - coachtraject

Terug naar jou: innerlijke balans en groei

Een langdurige disbalans tussen de zorg voor anderen en de zorg voor jezelf. Het is veel complexer dan oververmoeidheid. 

Het vuur, de passie die energie geeft, is gedoofd. 

En burnout speelt op meerdere niveaus:  cognitief, emotioneel, fysiek en spiritueel. Dus is een holistische aanpak noodzakelijk voor blijvend herstel.

Welke onderliggende burnout gevoeligheden belemmeren je? 

Daarom gaan we aan de slag met het versterken van je persoonlijk leiderschap, zowel bij een beginnende burnout (preventief), als ook bij je re-integratie na een burnout.

Kort & krachtig

Snel resultaat, blijvende impact

Doeltreffend en met focus, zo kan het ook. Snel inzicht en praktische handvatten, zodat je concrete stappen kan zetten. Geen tijdrovende sessies voor kleinere vragen, dilemma's en thema's. Zicht op je valkuil, op je patroon en vooruitzicht op de te nemen acties om het anders te doen.

Een laagdrempelige manier om aan de slag te gaan met je vraag. 

Test & analyse

Input en aan de slag

Een dieper inzicht in je talenten , voorkeuren en drijfveren. Als je zelf weet wat je kunt en wilt, zet je stevige stappen naar jouw toekomst! Dat geeft jou meer zelfvertrouwen. Je staat sterker in welk gesprek dan ook. 

Begrijpen wat je drijft, wat je motiveert, wat je inspireert en wat je als belangrijk beschouwt, is een belangrijke eerste stap in het verbeteren van je prestaties, tevredenheid en geluk in je leven.

Marije Peters De Koru Stijl

Intervisie

Samen kom je verder

Vergroot je professionaliteit en gebruik je eigen oplossende vermogen. 

Intervisie helpt je beeld te krijgen van je eigen rol, je eigen gedrag en je eigen stijl van werken. En ook inzicht in je (onbewuste) opvattingen en overtuigingen in je werk. En, intervisie geeft je vaak concrete handvatten om verder te kunnen.

Reviews

“Het 1e contact voelde meteen goed. Je hebt de wil om dingen beter te maken. Je geeft ook ongevraagde feedback.”

“Een zeer goede luisteraar die soepel inspeelt op de veranderende vraag. Je bent ook analytisch sterk: ik merk dat je erg veel ervaring hebt.  In combinatie met je sensitiviteit, kun je alle situaties voor mij goed duiden. Je geeft richting aan mijn denkproces.”
“Marije kan als geen ander aanvoelen wat iemand nodig heeft. Positief en met een voorwaartse beweging.”

Coaching door De Koru Stijl

Bewust kiezen

en het woord 'eigenlijk' verbannen uit je hoofd.

Kiezen voor opties die in lijn zijn met je waarden en doelen. Duidelijk en zelfverzekerd communiceren, naar jezelf en anderen.   

Van betekenis zijn

en meer zingeving en inspiratie ervaren in je leven.

Ontdek nieuwe ideeën, leer van anderen, overwin uitdagingen en wees creatief. Voed jezelf. Zorg voor een gevoel van richting en voldoening. Niet alleen (materieel) succes ervaren, maar ook een positieve invloed hebben op anderen, de gemeenschap of de wereld. Voldoening op een dieper niveau.

Groeien en ontwikkelen

en ruimte en tijd voor jezelf maken en jezelf op #1 zetten.

Bewust kiezen voor jezelf te zorgen, zodat je beter in staat bent om anderen te ondersteunen. Bijvoorbeeld het stellen van grenzen, 'nee' zeggen en tijd nemen voor zelfreflectie. Ook mentale ruimte creëren waarin je kunt nadenken over je behoeften, doelen en welzijn. Gaan voor groei en zelfontplooiing, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Groeien is een reis, geen einddoel.

Coaching Voluit leven vol vertrouwen

Voluit leven vol vertrouwen 

is óók voor jou mogelijk!

Mijn eigen zoektocht in het leven ging (en gaat) over keuzes maken: wat wil ík dan?  Wat ik ervaren heb, is dat ik me aanpaste om geen buitenbeentje te zijn. En daarin raakte ik mezelf een beetje kwijt.

De combinatie van denken en doen, van praktisch handvat en rake vraag, daar houd ik van! Niet iedereen is hetzelfde, niet elke dag is hetzelfde. 

Afgestemd op mijn natuur, op mezelf, help ik jou meer af te stemmen op jouzelf.

Ik geloof in je eigen oplossende vermogen. Jij weet het beste wat goed voor je is. Ik help je orde te scheppen in de chaos van je gedachtes. Ik laat je mogelijkheden zien, ook al weet je zelf nog niet eens goed wat je exacte vraag is. Ik loop een stukje met je mee en laat je zien dat voluit leven vol vertrouwen ook voor jou mogelijk is.

Ik geloof echt dat er meer uit het leven te halen is, het leuker te maken is. Alles mag er zijn, hoe contrasterend dat soms ook is of voelt. Geen of-of, maar juist en-en.

Hoe meer ik vertrouw op mezelf en mijn eigen keuzes bewust maak, hoe blijer, veerkrachtiger en met meer vertrouwen ik me door het leven beweeg. Thuis en op het werk.

Mijn talent is ontrafelen. Ontleden. Ontwarren. De verschillende lagen ontdekken en die samen met jou ordenen op zo'n manier dat jij er verder mee kan. Het brengt helderheid en  geeft overzicht. Jij bepaalt je eigen weg, ik ben een wegwijzer die jou mogelijkheden laat zien voor meer leven vanuit je eigen kracht. 

Een brede achtergrond met de studie (organisatie-) psychologie is een goede keuze gebleken voor mij. Maar op de vraag 'wat ben je', zeg ik toch graag "mezelf" in plaats van psycholoog en coach. In mijn werkende leven heb ik verschillende functies gehad en veel cursussen en opleidingen gedaan, dat vind ik leuk en inspirerend. Het coachen, adviseren en begeleiden van mensen, managers en medewerkers loopt als een rode draad door mijn ervaring heen.

Ik houd van afwisseling. Mijn rugzak zit vol met mooie theorieën, handige tips en suggesties uit verschillende hoeken. En ik houd er van om dat te delen met anderen. Er is genoeg voor iedereen.

De mens als basis, jij als basis!

Ik kijk naar de mens als geheel. Je neemt jezelf mee, in alle aspecten van jouw leven. Dus geen traditionele afscheiding tussen lifecoaching en loopbaancoaching, maar gewoon coaching. Sommige vraagstukken gaan over jou als mens, sommige over een specifieke rol die je vervult (partner, ouder, manager, medewerker, zzp-er).


Ik coach vrouwen die voelen dat er meer te halen is uit hun leven: voluit leven vol vertrouwen. Vrouwen die hun volledige potentieel als mens willen benutten, persoonlijk en professioneel. 

Carddeck met affirmatiekaarten

  • Vergroot je veerkracht met behulp van de vier elementen.
  • Bijzondere zelf-coachtool die je jouw eigen antwoorden laat vinden.
  • 56 korte en krachtige affirmaties 
  • Unieke afbeeldingen voor dagelijks gebruik.