Marije Peters De Koru Stijl

 Samen kom je verder

intervisie - gemeenschappelijke doelen, buitengewone resultaten

Marije Peters De Koru Stijl

Samen kom je verder

intervisie - gemeenschappelijke doelen, buitengewone resultaten

>15 jaar

ervaring als coach

>48 jaar

ervaring als mens

>99 keer

gevallen en weer opgestaan

Samen kom je verder

Vergroot je professionaliteit door anders te leren en te reflecteren: via intervisie. Gebruik je eigen oplossende vermogen om inzichten te krijgen, te leren van je ervaringen en anderen op weg te helpen. 

Intervisie helpt je beeld te krijgen van je eigen rol, je eigen gedrag en je  eigen stijl van werken. En ook inzicht in je (onbewuste) opvattingen en overtuigingen in je werk. En, intervisie geeft je vaak concrete handvatten om verder te kunnen.

In een groep van gelijkwaardige collega's elkaar helpen beter te worden, professioneler te worden en handvatten krijgen.

Tijd voor het bespreken van vraagstukken, die verdergaan dan alleen een inhoudelijke aanpak. Juist jouw eigen rol bekijken en in een vertrouwelijke setting ter discussie stellen. Door te leren van de ervaringen en knelpunten van anderen krijg je ook inzicht in je eigen aanpak

Kortom, het effect van intervisie:

  • Vergroten lerende vermogen: je krijgt inzicht in hoe jij dingen aanpakt
  • Concrete handvatten om verder te komen
  • Vergroten van je reflectieve vermogen, wat bijdraagt aan kwaliteitsverbetering
  • Professionaliseren: zaken van een andere kant leren bekijken en je blik verruimen (meer helikopterview)
  • Niet doordenderen, maar stilstaan en bewust kiezen voor een andere manier, met vertrouwen op weg gaan


Ook systemische intervisie is mogelijk, vraag naar de mogelijkheden.

Coaching Voluit leven vol vertrouwen

Voluit leven vol vertrouwen 

is óók voor jou mogelijk!

Mijn talent is ontrafelen. Ontleden. Ontwarren. De verschillende lagen ontdekken en die samen met jou ordenen op zo'n manier dat jij er verder mee kan. Het brengt helderheid en  geeft overzicht. Jij bepaalt je eigen weg, ik ben een wegwijzer die jou mogelijkheden laat zien voor meer leven vanuit je eigen kracht. 

Ik ben ook reflecterend, een klankbord. Mijn kwaliteit van aanwezigheid zet ik aan om jou verder te helpen. In het hier en nu. Wat hoor ik, wat voel ik, wat gebeurt er met mij? Welke vraag komt er bij me op? In mijn werk gebruik ik mijn talenten om een ander verder te helpen. Kijken wat passend is in welke situatie. Ik  creëer graag een win-win situatie. 

Een brede achtergrond met de studie (organisatie-) psychologie is een goede keuze gebleken voor mij. Maar op de vraag 'wat ben je', zeg ik toch graag "mezelf" in plaats van psycholoog en coach. In mijn werkende leven heb ik verschillende functies gehad en veel cursussen en opleidingen gedaan, dat vind ik leuk en inspirerend. Het coachen, adviseren en begeleiden van mensen, managers en medewerkers loopt als een rode draad door mijn ervaring heen. Ik houd van afwisseling. Mijn rugzak zit vol met mooie theorieën, handige tips en suggesties uit verschillende hoeken. En ik houd er van om dat te delen met anderen. Er is genoeg voor iedereen.

Reviews

“Je bent initiatiefrijk en deelt kennis, inzichten en informatie waarmee je mij vaak op weg helpt en geïnspireerd maakt.”

"Ik vond het heel prettig dat je mij volgde in de gesprekken. Je luisterde en gaf helder terug wat je hoorde. Dat was heel helpend. Daarnaast had je verschillende methoden tot je beschikking die vaak verhelderend werkten. Fijn dat je niet volgens een vast stramien werkt, maar ook keuzes geeft."

“Het heeft mij inzicht gegeven in de mogelijke gevolgen van acties en situaties en hoe ik deze uitkomsten kan beïnvloeden.”

Jaren later, na een verhuizing naar de andere kant van het land, moest ik opnieuw beginnen en dat wat ik kende, werkte niet meer.  Wat ik ervaren heb, is dat ik me aanpaste om geen buitenbeentje te zijn. En daarin raakte ik mezelf een beetje kwijt.

Mijn eigen zoektocht in het leven ging (en gaat) over keuzes maken: wat wil ík dan? 

Hoe meer ik vertrouw op mezelf en mijn eigen keuzes bewust maak, hoe blijer, veerkrachtiger en met meer vertrouwen ik me door het leven beweeg. Thuis en op het werk.

Ik geloof in je eigen oplossende vermogen. Jij weet het beste wat goed voor je is. Ik help je orde te scheppen in de chaos van je gedachtes. Ik laat je mogelijkheden zien, ook al weet je zelf nog niet eens goed wat je exacte vraag is. Ik loop een stukje met je mee en laat je zien dat voluit leven vol vertrouwen ook voor jou mogelijk is.

Testimonials

“Marije breekt grote vraagstukken heel makkelijk in kleine stukjes, zodat ik er verder mee kan. Ze maakt lastige materie begrijpelijk.”

“Je triggert me om vanuit verschillende perspectieven te denken. Je geeft me ruimte voor mijn eigen proces en door jouw vragen kan ik mijn gedachten en denkbeelden nuanceren.”
“Je weet hoe je vragen moet stellen om bij de juiste antwoorden uit te komen. Je kijkt verder, ook naar wat er ‘onder het oppervlakte’ speelt.”
€ 750,- ex. btw  

Intervisie met eigen groep of team

Vergroot je professionaliteit door anders te leren en te reflecteren: via intervisie.

Intervisie gebaseerd op systemisch werken en met Rake Vragen om de onderstroom te gebruiken is mogelijk.


Het faciliteren van een groep van 4 tot 8 deelnemers in een online intervisie bijeenkomst van circa 1,5 uur. Vijf keer in een half jaar.


Neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.


Als je werkgever betaalt, ik zorg voor een offerte. Natuurlijk afgestemd met jou! 


Kosten: € 750,- excl.btw

Andere coachingsopties

Duurzame verandering

Herontdek je innerlijke kompas

Burnout & stress


Terug naar jou: innerlijke balans en groei

Kort & krachtig


Snel resultaat, blijvende impact

Test & analyse


Input en aan de slag


Carddeck met affirmatiekaarten

  • Vergroot je veerkracht met behulp van de vier elementen.
  • Bijzondere zelf-coachtool die je jouw eigen antwoorden laat vinden.
  • 56 korte en krachtige affirmaties 
  • Unieke afbeeldingen voor dagelijks gebruik.