Input en aan de slag

testen en analyses

Input en aan de slag

testen en analyses

>15 jaar

ervaring als coach

>48 jaar

ervaring als mens

>99 keer

gevallen en weer opgestaan

Input en aan de slag

Talenten, drijfveren en inzichten via testen

Het afnemen van een test biedt een waardevolle gelegenheid om dieper inzicht te verkrijgen in jezelf. Als je zelf weet wat je kunt en wilt, zet je stevige stappen naar jouw toekomst! Dat geeft jou meer zelfvertrouwen. Je staat sterker in welk gesprek dan ook. Met een TMA talentenrapport, een Discanalyse of een Drijfverentest krijg je inzichten en handvatten om zelf aan de slag te gaan. 

Met de TMA talentenscan krijg je een objectieve en diepgaande analyse van drijfveren, competenties, talenten en ontwikkelingsmogelijkheden. Op basis van positieve psychologie wordt inzichtelijk waar jouw talent zit, waar jij echt hoger scoort dan het gemiddelde. Je bent het meest gemotiveerd, effectief én succesvol wanneer je doet wat het dichtst bij jouw talent ligt. 

De DISC methode is een veelgebruikte tool waarmee menselijk gedrag in een bepaalde omgeving inzichtelijk gemaakt wordt. Het meet gedragsvoorkeuren, is waardevrij en gaat er vanuit dat ieder mens uniek is. Het is een model om gedrag te begrijpen. Jouw profiel geeft je inzicht in jouw specifieke manier van doen. Met dit inzicht kun je jezelf èn anderen beter begrijpen en je persoonlijke effectiviteit vergroten, je kwaliteiten nog beter benutten en aandachtspunten verbeteren. Kortom, het beste uit jezelf te halen.

De drijfverenanalyse brengt de meest belangrijke innerlijke motivatoren in kaart. Het geeft inzicht in waarom je bepaalde dingen juist wel of juist niet doet en wat je  motiveert. Drijfveren worden ook wel ‘verborgen motivatoren’ genoemd, omdat het voor anderen vaak niet zichtbaar is wat iemands drijfveren zijn. Drijfveren en werkplezier zijn nauw met elkaar verbonden.

Begrijpen wat je drijft, wat je motiveert, wat je inspireert en wat je als belangrijk beschouwt, is een belangrijke eerste stap in het verbeteren van je prestaties, tevredenheid en geluk in je leven.


Deze drie testen zijn ook mogelijk in teamverband. Om te bespreken welke van de drie, maak dan 

een vrijblijvende afspraak via de button hieronder.

Kosten

Met een TMA talentenrapport, een Discanalyse of een Drijfverentest krijg je inzichten en handvatten 

om zelf aan de slag te gaan.

Deze drie testen zijn ook mogelijk in teamverband.


Om te bespreken welke van de drie, maak dan een vrijblijvende afspraak via de button hieronder.


Kosten: afhankelijk van de keuze van de instrumenten zal ik je een prijsopgave doen

 

Coaching Voluit leven vol vertrouwen

Voluit leven vol vertrouwen 

is óók voor jou mogelijk!

Mijn talent is ontrafelen. Ontleden. Ontwarren. De verschillende lagen ontdekken en die samen met jou ordenen op zo'n manier dat jij er verder mee kan. Het brengt helderheid en  geeft overzicht. Jij bepaalt je eigen weg, ik ben een wegwijzer die jou mogelijkheden laat zien voor meer leven vanuit je eigen kracht. 

Ik ben ook reflecterend, een klankbord. Mijn kwaliteit van aanwezigheid zet ik aan om jou verder te helpen. In het hier en nu. Wat hoor ik, wat voel ik, wat gebeurt er met mij? Welke vraag komt er bij me op? In mijn werk gebruik ik mijn talenten om een ander verder te helpen. Soms door samen na te denken over opties en soms door tips en advies te geven. 

Ook dat is uitproberen, ervaren en aanvoelen. Kijken wat passend is in welke situatie. Ik heb altijd oog voor een ander en voor wat iemand goed kan. Daarmee creëer ik graag een win-win situatie. 

Een brede achtergrond met de studie (organisatie-) psychologie is een goede keuze gebleken voor mij. Maar op de vraag 'wat ben je', zeg ik toch graag "mezelf" in plaats van psycholoog en coach. In mijn werkende leven heb ik verschillende functies gehad en veel cursussen en opleidingen gedaan, dat vind ik leuk en inspirerend. Het coachen, adviseren en begeleiden van mensen, managers en medewerkers loopt als een rode draad door mijn ervaring heen. Ik houd van afwisseling. Mijn rugzak zit vol met mooie theorieën, handige tips en suggesties uit verschillende hoeken. En ik houd er van om dat te delen met anderen. Er is genoeg voor iedereen.

Coaching Voluit leven vol vertrouwen

Mijn eigen zoektocht in het leven ging (en gaat) over keuzes maken: wat wil ík dan? 

Ik geloof echt dat er meer uit het leven te halen is, het leuker te maken is. Alles mag er zijn, hoe contrasterend dat soms ook is of voelt. Geen of-of, maar juist en-en.

Hoe meer ik vertrouw op mezelf en mijn eigen keuzes bewust maak, hoe blijer, veerkrachtiger en met meer vertrouwen ik me door het leven beweeg. Thuis en op het werk.

Ik geloof in je eigen oplossende vermogen. Jij weet het beste wat goed voor je is. Ik help je orde te scheppen in de chaos van je gedachtes. Ik laat je mogelijkheden zien, ook al weet je zelf nog niet eens goed wat je exacte vraag is. Ik loop een stukje met je mee en laat je zien dat voluit leven vol vertrouwen ook voor jou mogelijk is.

Testimonials

“Marije  kan goed luisteren, heeft snel de kern te pakken en biedt op professionele wijze begeleiding.”

“Marije breekt grote vraagstukken heel makkelijk in kleine stukjes, zodat ik er verder mee kan. Je maakt lastige materie begrijpelijk.”
"Marije kan aan de teugels trekken door kritisch relevante vragen te stellen. Daardoor ontstaat de benodigde vertraging en reflectie.”

Coaching door De Koru Stijl

Bewust kiezen

en het woord 'eigenlijk' verbannen uit je hoofd.

Kiezen voor opties die in lijn zijn met je waarden en doelen. Duidelijk en zelfverzekerd communiceren, naar jezelf en anderen.   

Van betekenis zijn

en meer zingeving en inspiratie ervaren in je leven.

Ontdek nieuwe ideeën, leer van anderen, overwin uitdagingen en wees creatief. Voed jezelf. Zorg voor een gevoel van richting en voldoening. Niet alleen (materieel) succes ervaren, maar ook een positieve invloed hebben op anderen, de gemeenschap of de wereld. Voldoening op een dieper niveau.

Groeien en ontwikkelen

en ruimte en tijd voor jezelf maken en jezelf op #1 zetten.

Bewust kiezen voor jezelf te zorgen, zodat je beter in staat bent om anderen te ondersteunen. Bijvoorbeeld het stellen van grenzen, 'nee' zeggen en tijd nemen voor zelfreflectie. Ook mentale ruimte creëren waarin je kunt nadenken over je behoeften, doelen en welzijn. Gaan voor groei en zelfontplooiing, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Groeien is een reis, geen einddoel.

Andere coachingsopties

Duurzame verandering

Herontdek je innerlijke kompas

Burnout & stress


Terug naar jou: innerlijke balans en groei

Kort & krachtig


Snel resultaat, blijvende impact
Marije Peters De Koru Stijl

Intervisie


Samen kom je verder


Carddeck met affirmatiekaarten

  • Vergroot je veerkracht met behulp van de vier elementen.
  • Bijzondere zelf-coachtool die je jouw eigen antwoorden laat vinden.
  • 56 korte en krachtige affirmaties 
  • Unieke afbeeldingen voor dagelijks gebruik.